Μετά από πολλή σκέψη ανακοίνωσε την πρώτη αντιδήμαρχο ο δήμαρχος Διδυμότειχο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

 

Τον πρώτο Αντιδήμαρχο του δήμου Διδυμοτείχου, όρισε αργά το βράδυ της Παρασκευής λίγο πριν τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 10 παρά τέταρτο με δημοσίευση της απόφασης στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.

Πρόκειται για την Στέλα Θεοδοσίου-Ζυγογιάννη, η οποία μέχρι τώρα ήταν Αντιδημαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης και σύμφωνα με την απόφαση του κ.Χατζηγιάννογλου αναλαμβάνει πλέον Αντιδημαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Εθελοντισμού. Σε αυτήν δηλαδή μεταβιβάζοναι οι αρμοδιότητες που είχαν μέχρι τώρα δυο Οργανισμοί που με νόμο του υπουργείου Εσωτερικών καταργήθηκαν. Το ‘’Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης’’ του Δήμου Διδυμοτείχου όπου Πρόεδρος ήταν ο Παναγιώτης Γιαγτζίδης (επανεκλέχθηκε και αναμένεται να γίνει Αντιδήμαρχοε με πολλούς να θεωρούσαν ότι θα διατηρούσε αυτές τις αρμοδιότητες) και το επίσης καταργηθέν ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ-‘’Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας & Περιβάλλοντος ‘’ με Πρόεδρο μέχρι τώρα τον Λεωνίδα Γεωργιάδη.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του δημάρχου Διδυμοτείχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου η οποία δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 21:45:46, για τον μοναδικό Αντιδήμαρχο που όρισε έως τώρα:

“Ορίζει την κατωτέρω δημοτική σύμβουλο της πλειοψηφίας ως Αντιδήμαρχο του Δήμου Διδυμοτείχου με θητεία από 5.1.2024 μέχρι 4.9.2025 εντός της τρέχουσας Δημοτικής περιόδου, μεταβιβάζοντας σε αυτή συγκεκριμένες αρμοδιότητές , ως εξής:
1. Την κ. Θεοδοσίου Στυλιανή του Ευαγγέλου καθ΄ ύλην έμμισθη αντιδήμαρχο και της μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
Την οργάνωση, εποπτεία , Συντονισμό των υπηρεσιών του από 31.12.2023. αυτοδίκαια καταργηθέντος ΝΠΔΔ ‘’Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης’’ του Δήμου Διδυμοτείχου και έκδοση και υπογραφή όλων των σχετικών εγγράφων – αποφάσεων αρμοδιότητας αυτού σύμφωνα με τον ΟΕΥ ΦΕΚ 410/τ. Β΄/22.2.2012 όπως ισχύει και την προαναφερόμενη απόφαση εκπλήρωσης σκοπών του πλην του Κέντρου Κοινότητας.

Την οργάνωση, εποπτεία , Συντονισμό των υπηρεσιών του από 31.12.2023. αυτοδίκαια καταργηθέντος ΝΠΔΔ ‘’Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας & Περιβάλλοντος ‘’ του Δήμου Διδυμοτείχου και έκδοση και υπογραφή όλων των σχετικών εγγράφων – αποφάσεων αρμοδιότητας αυτού σύμφωνα με τον ΟΕΥ ΦΕΚ 822/τ.Β΄/19.3.2012 όπως ισχύει και την προαναφερόμενη απόφαση εκπλήρωσης σκοπών του μόνον όσον αφορά στις αρμοδιότητες Γραφείου Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων & Περιβάλλοντος (άρθ. 3).
Την οργάνωση, εποπτεία, συντονισμό του αυτοτελούς γραφείου Εθελοντισμού , και έκδοση και υπογραφή όλων των σχετικών εγγράφων – αποφάσεων αρμοδιότητας αυτού (ΦΕΚ 2743/Β/29.10.2013 άρθ.1 ).
Την οργάνωση, εποπτεία, συντονισμό του αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας , έκδοση και υπογραφή όλων των σχετικών εγγράφων – αποφάσεων αρμοδιότητας αυτού (ΦΕΚ 2318/Β/17.11.2011 άρθ.17 )
Την τέλεση Πολιτικών Γάμων
Την επικύρωση αντιγράφων από το πρωτότυπο ή από ακριβές αντίγραφο της αρχής που το εξέδωσε και βεβαιώσεις για το γνήσιο της υπογραφής.
Την εκπροσώπηση του Δήμου στα Δικαστήρια και σε κάθε δημόσια Αρχή σε θέματα αρμοδιότητας της.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου