Η λειτουργία των σχολείων για αύριο Πέμπτη σε όλο τον νομό Έβρου – Συνεχής ενημέρωση

Η κακοκαιρία με χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες έκανε από χθες την εμφάνισή της στο μεγαλύτερο μέρος του νομού, με τους περισσότερους δήμους του Έβρου να λαμβάνουν την απόφαση να μείνουν σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία κλειστά. 

Αναφορικά με την αυριανή ημέρα, ορισμένοι δήμοι έχουν λάβει ήδη αποφάσεις για την λειτουργία των σχολείων ενώ άλλοι αναμένουν να δουν την πορεία της κακοκαιρίας ώστε να λάβουν αργότερα αποφάσεις. 

Αναλυτικά, για την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου: Στον δήμο Ορεστιάδας τα σχολεία θα είναι ανοιχτά. (αναλυτικά δείτε ΕΔΩ) 

Στον δήμο Διδυμοτείχου δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση, αποφάσεις αναμένονται αργότερα μέσα στην ημέρα. Στον δήμο Σουφλίου αποφάσεις αναμένονται μέσα στην ημέρα ωστόσο ο Αντιδήμαρχος Σουφλίου Δημήτρης Δαρούσης εξήγησε μιλώντας σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ότι πλέον θα εξεταστεί η απόφαση ανά δημοτική ενότητα καθώς σε Τυχερό και Σουφλί η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη σε αντίθεση με τον ορεινό όγκο (αναλυτικά δείτε ΕΔΩ)

 Στον δήμο Αλεξανδρούπολης δεν αντιμετωπίζονται προβλήματα άρα ανοιχτά. Στον δήμο Σαμοθράκης τα σχολεία θα παραμείνουν για τρίτη ημέρα κλειστά (αναλυτικά δείτε ΕΔΩ). 

*Το παρόν άρθρο θα ενημερώνεται διαρκώς και ενδέχεται να τροποποιηθεί με τις κατά τόπους αποφάσεις των δημοτικών αρχών 

 Πηγή:www.radioevros.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου