Βιογραφικό Παντελή Δραχτίδη

Ονομάζομαι Παντελής Δραχτίδης του Δημητρίου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ορεστιάδα με καταγωγή από την Ορεστιάδα (οι πρόγονοί μου από την πλευρά του πατέρα μου, ήταν πρόσφυγες από το Κάραγατς) και την Καβύλη από την πλευρά της μητέρας μου. 

Είμαι 36 ετών, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας με δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Θράκης. 

Από τον Οκτώβριο του 2012 είμαι δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας και το Φεβρουάριο του 2014 εξελέγην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με καθήκοντα ταμία.

 Το Νοέμβριο του 2017 επανεξελέγην μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, όπως επίσης και το Νοέμβριο του 2021, με καθήκοντα και πάλι αυτά του ταμία. Είμαι παντρεμένος με την Λαμπρινή Δροσίδου, εκπαιδευτικό πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ειδικής αγωγής και σύμβουλο ψυχικής υγείας με καταγωγή από το Νεοχώρι και το Φυλάκιο Δήμου Ορεστιάδας.

 Κατοικώ και δραστηριοποιούμαι στην πόλη της Ορεστιάδας ως αυτοαπασχολούμενος και διατηρώ το δικό μου δικηγορικό γραφείο από το 2013 έως και σήμερα. Από το 2018 είμαι Πρόεδρος του Ιστορικού Συλλόγου της πόλης μας, του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αν. Μακεδονίας και Θράκης από τον Σεπτέμβριο του 2022. 

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και να συμπορευτώ με την Παράταξη “ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ”, του υποψήφιου Δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου, προκειμένου να βοηθήσω και εγώ με τις δυνάμεις μου και τις γνώσεις μου, ώστε να αλλάξει σελίδα ο Τόπος στον οποίο γεννήθηκα, δραστηριοποιούμαι και αγαπώ, συνεισφέροντας στην καλυτέρευση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου