"Η γαστρονομία σε τέσσερις τροχούς φέρνει νέες εμπειρίες στις Υπαίθριες εκδηλώσεις"


Τα φεστιβάλ και οι υπαίθριες εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα αλλάζουν μορφή και ξεχωρίζουν με την ολοένα και πιο αναβαθμισμένη παρουσία κινητών καταστημάτων που προσφέρουν μια ποικιλία γαστρονομικών γεύσεων, περισσότερες ποιοτικές επιλογές και μια πιο «γεμάτη», πλούσια και πολυεπίπεδη εμπειρία στο κοινό των υπαίθριων εκδηλώσεων.

 Η παρουσία των κινητών καταστημάτων της Flexi Wheels σε κάθε υπαίθρια εκδήλωση είναι αυτή που τις κάνει πραγματικά να ξεχωρίζουν. 
Τα κινητά καταστήματα κάνουν πιο προσιτή από ποτέ την γαστρονομία, την ποικιλία κάθε είδους γεύσεων γεύσεων, την εισαγωγή διαφορετικών αλλά ποιοτικών επιλογών στο γρήγορο φαγητό σε κάθε συναυλία, φεστιβάλ, γλέντι και κάθε είδους υπαίθρια εκδήλωση. 

Τα κινητά καταστήματα της Flexi Wheels διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό, ISO, έγκριση τύπου οχήματος «όχημα ειδικής χρήσης- ειδικού σκοπού», ευρωπαϊκή έγκριση τύπου από τον οργανισμό DEKRA και τοποθετούν κυριολεκτικά την γαστρονομία σε τέσσερις τροχούς αναβαθμίζοντας ποιοτικά τον χώρο του street food. 
Οχήματα της εταιρείας η οποία αποτελεί έναν από τους αποκλειστικούς συνεργάτες του σωματείου Street Food in Greece είχαν δυναμική παρουσία στο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού και απέδειξαν στην πράξη ότι το παρόν και το μέλλον της γαστρονομίας είναι στο χώρο του street food και των υπαίθριων εκδηλώσεων αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό του Φεστιβάλ και της περιοχής.

 Η γαστρονομία σε τέσσερις τροχούς είναι εδώ, προσιτή για κάθε είδους συναυλία, φεστιβάλ, υπαίθρια εκδήλωση και με σκοπό να αναβαθμίσει και να προσφέρει νέες ποιοτικές γευστικές εμπειρίες σε κάθε κοινό. 

Τι είναι η Εταιρεία Flexi Wheels Η εταιρεία flexi-wheels εξειδικεύεται στην κατασκευή και πώληση κάθε είδους κινητών καταστημάτων, αυτοκινουμενων και ρυμουλκούμενων, με πλήρη εξοπλισμό. Τα «κινητά καταστήματα « μας διαθέτουν ISO, έγκριση τύπου οχήματος «όχημα ειδικής χρήσης- ειδικού σκοπού» όπως επίσης και ευρωπαϊκή έγκριση τύπου από τον οργανισμό DEKRA.

 Η 30ετη εμπειρία μας στον χώρο της κατασκευής εξοπλισμού καταστημάτων εστίασης, ανοξείδωτων κατασκευών, ψυγείων , θαλάμων και η κατάλληλη τεχνογνωσία, μας καθιστά πρωτοπόρους στην σχεδίαση και υλοποίηση στον απαιτητικό τομέα των κινητών καταστημάτων -υγειονομικού ενδιαφέροντος και μη- . 

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό, άριστα εγκεκριμένα υλικά κατασκευής ώστε να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Το αμαξοστάσιο, έκτασης 1000 τ.μ, βρίσκεται στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας και διαθέτει όλα τα σύγχρονα μέσα για τον σχεδιασμό και υλοποίηση της κατασκευής των καταστημάτων. 

 Το Σωματείο STREET FOODS IN GREECE είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε το 2022, και έχει σκοπό την συνένωση και την ομοψυχία των ανθρώπων που ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τη γαστρονομία, τις υπηρεσίες σίτισης και την ελληνική κουζίνα, με σκοπό την ανύψωση του τεχνικού και επαγγελματικού επιπέδου με συνεχή ενημέρωση των μελών του.

 Η προώθηση, ανάδειξη, αναβάθμιση και διάδοση σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, Κύπρου, Ευρώπης και παγκοσμίως της ελληνικής γαστρονομίας, της ελληνικής γαστρονομικής πολιτιστικής κληρονομιάς, ελληνικών προϊόντων με έμφαση στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με καινοτόμες ιδέες και υπό μορφή μικρογευμάτων ή φαγητού πωλούμενου από κινητές μονάδες εγκατεστημένες στον δρόμο (streetfood) προσιτών ακόμη και σε μη προνομιούχες ή ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

 Επιστεφτείτε εδώ :www.flexi-wheels.com

Και το σωματείο www.streetfoods.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου